У Житомирі працівники і клієнти банку закупили суміші для малюків ВІЛ-позитивних матерів

Працівники та клієнти ПриватБанку закупили за власні кошти і передали дитяче харчування у Житомирський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом.

Для підтримки дітей до однорічного віку, народжених ВІЛ-позитивними матерями, працівники і клієнти ПриватБанку зібрали кошти у сумі майже 40 тисяч грн і закупили на них дитяче харчування Нестле Нестожен 1 у кількості, яка була визначена Центром профілактики та боротьби зі СНІДом.

Зокрема, вже у найближчий час ВІЛ-позитивні мами для своїх малюків отримають 250 упаковок (700 г) молочної суміші Нестле Нестожен 1.

Житомирський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом створений у 1996 році. Надає допомогу хворим на ВІЛ/СНІД.

Наразі на обліку в центрі перебуває 170 дітей до однорічного віку, народжених ВІЛ-позитивними матерями. Для таких дітей грудне вигодовування неприпустиме. Серед них, у зв’язку з хворобою батьків, 20% (34 дитини) - це діти з недостатньою вагою тіла, які потребують висококалорійних штучних адаптованих сумішей.

На сайті “Допомагати просто!” ПриватБанку розміщена вся інформація про програму, фонд, є список дитячих будинків, якими опікується центр, звітність і ті, потреби, на які збирають кошти.

ПриватБанк дякує всім клієнтам і працівникам банку, які проявили небайдужість і пожертвували кошти на закупівлю сумішей для дітей ВІЛ-позитивних матерів.

Благодійний фонд “Допомагати просто” працює вже кілька років. Фонд акумулює благодійні внески клієнтів і працівників ПриватБанку та розподіляє їх на кілька програм допомоги хворим дітям і бійцям АТО. Діяльність фонду повністю відкрита і прозора. Зробити внесок можна в будь-якому банкоматі або терміналі ПриватБанку, у Приват24 чи на сайті blago.pb.ua. Кожна зібрана гривня – це шанс на життя.

 

Последнее изменение Пятница, 13/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework