×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бійці 30-ї окремої механізованої бригади повернулися до Новоград-Волинського у відпустку. Фото

8 вересня у відпустку із зони бойових дій, а саме з міста Лутугино на Луганщині, повернулися військовослужбовці 1-го та 2-го механізованих батальйонів 30-ї окремої механізованої бригади. Громада новоград-волинського краю у вишиванках, з державною символікою, плакатами та прапорцями зібралася, щоб урочисто підтримати бійців та привітати з поверненням на рідну землю.
Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Під звуки муніципального духового оркестру міського палацу культури імені Лесі Українки, з хлібом-сіллю та квітами зустрічали героїв жителі Новограда-Волинського, представники місцевої влади, військові побратими, жінки, матері, рідні та близькі захисників Батьківщини.
Два батальйони на чолі із заступником командира 30-ї окремої механізованої бригади полковником Сергієм Заболотним, стомлені, але, на щастя, живі, цілий день добиралися до рідного краю.
Зі словами подяки до присутніх звернувся полковник Сергій Заболотний: «Ми повернулися на Батьківщину. Дорога була далекою, важкою. Перебуваючи у зоні бойових дій, ми завжди відчували підтримку нашого народу. На жаль, не всіх змогли зберегти. Але ми знаємо, герої не вмирають, герої завжди з нами. Дякуємо вам за підтримку і розуміння».
Дружина заступника командира 30-ї окремої механізованої бригади Тамара Заболотна звернулася до політиків та Президента України із закликом припинити війну на Україні і принести мир на нашу землю. А захисникам побажала повернутися живими з цієї війни додому.
На жаль, відпочинок бійців буде недовготривалим - невдовзі бійці 1-го та 2-го механізованих батальйонів 30-ї ОМБр знову повернуться у зону бойових дій, щоб з честю і достоїнством виконати свій обов’язок.

n100914472 1

n100914472 2

n100914472 3

n100914472 4

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework