×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі дітей вчили бути рятувальниками. ФОТО

Влаштуватись на роботу, спробувати себе на понад 20 майданчиках різних професій, отримати умовну заробітну плату та витратити її на солодощі – такою можливістю, 5 вересня скористалися усі бажаючі під час акції «Місто професій». Медики, банкіри, будівельники - ось неповний перелік професій, які презентувались на цьогорічному ярмарку праці та доводили, що їхня професія може бути не тільки цікавою, а і корисною.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.
Житомирські ж рятувальники також не залишилися осторонь та із задоволенням вже вдруге підтримали ініціативу компанії «Українські джерела» щодо участі у проведенні свята.
Усім учасникам було запропоновано випробувати свої сили на чотирьох майданчиках вогнеборців.
На майданчику «Обережно-вибух!» спеціалісти-піротехніки розповіли дітям про вибухонебезпечні предмети та як діяти у разі їх виявлення. Спільно із малечею, піротехніки шукали боєприпаси.
Також учасники стали свідками того, як рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць перерізають металеві конструкції. Малеча не вірила своїм очам, дивлячись на те, з якою легкістю надзвичайники ріжуть товстелезний металобрухт. Проте вир емоцій викликав у всіх присутніх, коли ті одягали бойовий одяг вогнеборців.
Родзинкою для всіх охочих стала пожежна естафета, де була можливість порівнятися своїми силами із суперником, подолавши випробування справжніх рятувальників. Татусі допомагали їм одягати бойове спорядження, а надзвичайники – збивати струменем води з підставки м’яч. Дошкільнятам поталанило вести обмін інформацією зі справжньою рацією.
Хочеться відмітити, що дівчата приймали активну участь на рівні із хлопчиками. Не соромилися міряти бронежилет піротехніків, брати в руки навчальний боєприпас, що не характерно для слабкої статі.
Усі учасники акції за свою роботу отримали зарплатню - «гроші», за які змогли поласувати морозивом та придбати сувеніри.

дснс житомир

n080914430 2

n080914430 3

 

Последнее изменение Понедельник, 08/09/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework