×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Легенди спорту Житомира отримали іменні годинники міського голови

25 березня 2016 року у міській раді нагородили відомих житомирських тренерів

n 2503168434Леоніда Новофастовського та Георгія Марчука  іменними годинниками міського голови.

Як повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради, заступник міського голови Матвій Хренов та  начальник  управління у справах сім’ї,  молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук подякували легендам житомирського спорту за багаторічну плідну працю у галузі фізичної культури і спорту, популяризацію здорового способу життя, а також привітали нагороджених з ювійлеями: цього року Леонід Новофастовський святкує своє 85-річчя, а Георгію Марчуку  виповнилося 80.

Ювіляри ж відзначили, що дана нагорода є спільним досягненням їх вихованців, громадськості міста, кожного, хто підтримує розвиток спорту у Житомирі.

Довідково:

Новофастовський Леонід Мойсейович – тренер-методист з шахів міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради. З 1993 року по 2009 рік працював у дитячо-юнацькій спортивній школі №1. Підготував понад 70 першорозрядників, 20 кандидатів у майстри спорту та 2 майстрів спорту України.

Марчук Георгій Кирилович – відомий волейбольний  наставник, який більше 50-ти років присвятив тренерській діяльності. Його вихованці виступали у складах юнацьких, молодіжних збірних України  з волейболу.

n 2503168434 1

n 2503168434 1

Последнее изменение Пятница, 25/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework