×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Людина-легенда: Житомир відвідав автор Акту про незалежність України Левко Лук’яненко

23 березня 2016 року до Житомирського державного університету імені Івана Франка завітав відомий політичний та громадський діяч,

n 2403168403Герой України, автор Акту про незалежність нашої держави Левко Лук’яненко, який зустрівся викладачами та студентами університету.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Левку  Лук’яненку 87, проте його очі й досі випромінюють невтомну жагу до боротьби за справедливість та правду. Із цих 87, 72 дні в камері смертників і 27 років за гратами через політичні переконання. Його мали розстріляти за те, що кинув виклик Режимові. Але як він вижив, досі залишається загадкою. Тож під час зустрічі з людиною-легендою було що послухати.

Відомий шестидесятник говорив і про нелегке минуле, і про не менш втішне «теперішнє» та майбутнє, яке в руках, до речі, саме молодого покоління. Левко Григорович розповів історію довгого та тернистого шляху українського народу до незалежності та висловловив свої думки щодо політичної ситуації в країні. «Національна свідомість», «національна ідея», «консолідація нації» - це ключові слова з виступу Левка Лук’яненка.

Молоде покоління відомий політичний діяч закликав в першу чергу думати, адже в нації, яка вміє аналізувати та приймати мудрі рішення, може бути гідне майбутнє.

На завершення зустрічі франківці мали змогу отримати відповіді на всі питання та авторські книги «Від хохла до українця», «З часів неволі. Книга четверта. Країна Моксель», «Сповідь у камері смертника», «Шлях до відродження», «Де ти, доле України?» з автографами від «живої легенди» Української Незалежності.

n 2403168403 1

Последнее изменение Четверг, 24/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework