×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Італійці пропонують довгострокове інвестування Житомирянам в обмін на надри та законність

Представники трьох провідних італійських компаній по обробці і видобутку камня

n 1703168285Antolini S.p.a., Favorita S.p.a. та Marmi Valpolicella S.a.s. виразили зацікавленість інвестиційним середовищем України і приходом на український ринок корисних копалин.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

11 березня відбулася зустріч першого заступника голови Житомирської облдержадміністрації Геннадія Дмитренко з представниками італійських компаній: Antolini S.p.a, Favorita S.p.a. та Marmi Valpolicella S.a.s. На зустрічі з керівництвом Житомирської області представники італійських компаній виразили зацікавленість інвестиційним середовищем країни і приходом на український ринок корисних копалин на довгостроковій основі.

У свою чергу, перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко заявив про готовність української сторони всіляко сприяти впровадженню італійських технологій у геологорозвідувальній роботі та безпосередньо видобуванні. Пропозиція італійських інвесторів закономірна, вважає Геннадій Дмитренко.

Окрім того, що у Європі високо оцінюють потенціал українських надр, перший заступник голови облдержадміністрації також наголосив на тому, що робота по залученню іноземних інвестицій являється одним з пріоритетних напрямків у роботі Житомирської адміністрації.

Наразі вищезазначені італійські компанії приймають участь у реалізації спільного пілотного проекту на Олегівському родовищі лабрадоритів в Житомирській області. За підсумками зустрічі перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко завірив італійську делегацію в усесторонній підтримці та гарантував плідну співпрацю на вищому європейському рівні.

Нагадаємо, що напередодні представники трьох провідних італійських компаній по обробці і видобутку камня Antolini S.p.a, Favorita та Marmi Valpolicella S.a.s зустрічалися з т.в.о.голови Держгеонадр Миколою Бояркіним, який в свою чергу завірив італійську делегацію в усесторонній підтримці і звернув увагу гостей на те, що криза – це хороший період для починань і що не варто боятися цього непростого часу.

«Я вірю, - сказав Микола Бояркин, що Україна з гідністю вийде із складного фінансового положення і ми прикладемо максимум зусиль для цього. Тому залучення іноземних інвестицій і розширення ринку за рахунок розробки нових родовищ - це один з актуальних напрямів, в якому ми активно просуваємося».

Последнее изменение Четверг, 17/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework