×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині пролунав Перший дзвоник у 1648 школах

1-го вересня у школах Житомира пролунав Перший дзвоник.  Сьогодні на навчання зібралися учні 1648 навчальних закладів Житомирської області.
Цьогорічний навчальний процес у закладах освіти розпочнеться першим уроком на тему «Україна – єдина країна». Це має стати поштовхом до подальшої роботи з об’єднання учнів, педагогів, батьків довкола спільної цінності – територіальної цілісності держави, згуртованості суспільства, пошуку загальнонаціонального консенсусу.

Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. С. Ковальчука м. Житомира радо зустріла своїх 720 учнів у День першого вересня. Цього дня вперше за партами отримуватимуть нові знання 85 першокласників.
На свято до учнів та вчителів завітали почесні гості, випускники цього навчального закладу: кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та начальник управління освіти та науки Олександр Пастовенський, - повідомляє прес-служба ОДА.
«Сьогоднішнє Перше вересня в країні відбувається у надзвичайних та надскладних умовах, тому цьогоріч це свято має своєрідний присмак з невеличкою частиною гіркоти. Адже наразі наша країна воює, відстоює свою незалежність на фронтах бойових дій. Але незалежність здобувається не тільки на передовій - кожен із нас на своєму робочому місці і за своєю партою має долучитися і внести посильну частку своєї праці в розбудову нашої держави», - наголосив Ярослав Лагута та побажав школярам натхнення, успіхів та мирного неба над головою.
Учні, вчителі та батьки житомирської школи №12 долучилися до акції «Замість квітів – допомога армії». Замість букетів для вчителів на зекономлені кошти школярі придбали синьо-жовті прапорці, а решту кожен бажаючий може віддати на допомогу житомирським військовим.
З побажаннями миру та злагоди всій Україні першокласники випустили в небо жовті та блакитні кульки, а старшокласники на знак вшанування героїв Небесної сотні та загиблих в зоні АТО – білих голубів.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework