×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відзначили День Державного прапорe України

23 серпня на майдані ім. С. П. Корольова в Житомирі урочисто підняли Державний прапор України. На захід завітали представники влади області та міста, військовослужбовці та громадськість. Всі присутні виконали Державний гімн України під акомпанемент військового оркестру.
Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

У своєму виступі голова облдержадміністрації Сергій Машковський зазначив: «Сьогодні, в умовах військових дій на сході країни, Державний прапор має особливе символічне значення. Він уособлює національну єдність та патріотизм. Найкращі сини і доньки Житомирщини під синьо-жовтим стягом на сході виборюють мир для України. Вони захищають не лише наші життя, а й боронять наші цінності та історію».
Очільник області наголосив, що Президент України Петро Порошенко закликав українців по всьому світу прикрасити свої будинки, офіси, авто в українські національні кольори. Сергій Машковський висловив впевненість в тому, що сьогодні тисячі національних прапорів замайорять і на Житомирщині.
До Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України в дитячих оздоровчих закладах області було проведено патріотичну акцію «Подаруй Прапор воїну». 23 серпня юні жителі Житомирщини прибули до обласного центру, аби передати прапори з побажаннями для наших військовослужбовців-земляків, які беруть участь в анититерористичній операції. Діти продемонстрували повагу до тих, хто веде боротьбу за мирне майбутнє кожного із нас та довели, що вони є патріотами своєї Батьківщини.

Последнее изменение Вторник, 26/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework