Начальник рятувального відділення Віталій Коваль отримав стипендію від обласної державної адманістрації

27 червня у Житомирській обласній державній адміністрації з нагоди Дня молоді та Дня Конституції України відзначили обдаровану молодь, яка своїми творчими, науковими досягненнями та героїчними вчинками прославляє область.

n 2706171519 молодих юнаків та дівчат отримали одноразову стипендію від голови адміністрації та привітання від керівників обласних відомств - освіти і науки, сім’ї, молоді та спорту.

За бездоганне виконання службових обов’язків, відвагу, ініціативні дії, проявлену особисту мужність під час проведення рятувальних та інших невідкладних робіт у номінації «За особисту мужність» заступник очільника області Ярослав Лагута нагородив стипендією старшого лейтенанта служби цивільного захисту Віталія Коваля – начальника рятувального відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Житомирській області.

У повсякденній службовій діяльності він забезпечує оперативне реагування на різного роду надзвичайні події, ситуації, врятував не одне життя та разом з колегами часто залучається для надання допомоги населенню в різних екстремальних, нестандартних ситуаціях. Зокрема, 16 листопада минулого року на чолі чергового відділення Віталій брав участь у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на 15-му кілометрі автошляху Житомир – Могилів-Подільський. Того дня вантажний автомобіль «DAF» зіткнувся з автобусом «Еталон», в якому перебував 31 пасажир. Внаслідок аварії 24 людини отримали травми. Крім того, водій та пасажири були заблоковані кузовними деталями. Рятувальному відділенню, очолюваному Віталієм Ковалем, вдалося деблокувати потерпілих у найкоротший час та з різними ступенями пошкодження передати врятованих до рук медиків.

У позаслужбовий час Віталій бере активну участь у спортивному житті колективу та в складі команд Управління ДСНС з футболу і волейболу успішно змагається на чемпіонатах області та України.

У ДСНС України у Житомирській області 

Всі новини Житомира

Прочитано 911 раз

Последнее изменение Вторник, 27/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework