Бердичівлянин візьме участь в ІІ Юнацьких Олімпійських іграх

З нагоди відкриття ІІ Юнацьких Олімпійських ігор у Житомирі урочисто підняли Державний прапор України та прапор Національного олімпійського комітету України. Цього року змагання відбуватимуться у китайському місті Нанкін протягом 16-18 серпня. У них візьме участь понад три з половиною тисячі спортсменів з усього світу, у тому числі 58 юних атлетів з України. Вони змагатимуться у 22 з 28 олімпійських видів спорту.

Цьогорічні змагання мають вагоме значення для Житомирщини, оскільки у них візьме участь наш земляк, стрибун у висоту знаменитої школи імені Віталія Лонського, Олексій Баранніков з Бердичева, - повідомляє прес-служба ОДА.

З метою популяризації здорового способу життя та олімпійських цінностей серед молоді в нашій області 12-14 серпня проводилася велоестафета «Передай вогонь перемоги», в якій взяли участь спортсмени з міст Бердичева та Коростишева, а також із Чуднівського та Черняхівського районів. Усі вони зібралися на площі Соборній у Житомирі, аби обмінятися своїми враженнями, підтримати українську делегацію на міжнародних змаганнях та довести, що велосипедний спорт – це запорука здоров’я та джерело життєвої енергії й оптимізму. 

 

Последнее изменение Четверг, 14/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework