×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські волейболісти обіграли усіх своїх суперників на чемпіонаті в Ірпені

Волейболісти ДЮСШ № 1 м. Житомира, які представляють наше місто на різного рівнях змагань, 14 – 15 березня взяли участь у відкритому турнірі з волейболу серед команд ДЮСШ в м. Ірпінь (Київська область).

Як повідомляють у Житомирському обласному відділенні НОКУ, учасниками змагань стали волейболісти 2001 р. н. і молодше – вихованці спортивних інтернатів та ДЮСШ із Житомира, м. Ірпінь, Києва та Чернігова.

 Житомирські волейболісти обіграли усіх своїх суперників із рахунком 2:0 і, лише з командою м. Чернігова зіграли три сети, закінчивши гру з рахунком 2:1.

 Крім того, звання «Кращий гравець турніру» отримав капітан команди з Житомира Володимир Канавський.

 «Цей турнір став черговим етапом підготовки до чемпіонату України, який триватиме з 26 по 30 березня в Києві. В минулому році ми вибороли «бронзу» у цих змаганнях (дитяча ліга). Сподіваюся, що незабаром ми покажемо ще кращі результати,– розповідає тренер волейболістів ДЮСШ № 1 м. Житомира Вадим Кравченко. –Батьки хлопців і всі ми дуже вдячні голові Житомирського обласного відділення НОК України Олександру Оніщуку, який в черговий раз допоміг у відрядженні команди на змагання. Адже кожна гра – це можливість, здобуття ігрового досвіду, завдяки якому команда може зростати професійно».

 Переможці отримали кубок, медалі та грамоти.

n 1603153473

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework