За грою житомирських чиновників спостерігав радник ООН. ФОТОРЕПОРТАЖ

23 серпня команди міської ради Житомира та Житомирської обласної громадської організації «АКВА ВІТА» провели товариський матч з міні-футболу.

У складі команди Житомирської міської ради було вісім гравців, серед яких: начальник управління муніципального розвитку Артем Ражев, заступник директора департаменту економічного розвитку Борис Пахолюк, заступник начальника управління розвитку інформаційних технологій Ігор Дзюбенко.
Також грали у футбол за міську раду Ігор Задорожний, Максим Бабик, Максим Ватульєв, Степан та Данило Бусілкови.
Виграла команда «АКВА ВІТА» з рахунком 7:4, але, як зазначають організатори, це не головне. Адже такий матч – це ще один крок до співпраці між міською владою і громадськими організаціями.
За матчем спостерігав і представник ООН, радник UNAIDS в Україні з питань прав людини, гендеру та мобілізації спільнот Костянтин Каланча. За його словами, ООН підтримує проект «АКВА ВІТИ» щодо реабілітації наркозалежних людей, тому приїзд радника у Житомир – не випадковий, це робочий візит, де вирішувалися подальші кроки співпраці з організацією та Житомирською міською радою.
Також подивитися на гру прийшли заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Матвій Хренов, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук та президент Асоціації футзалу Житомира Віктор Таран.

 

 

Последнее изменение Среда, 24/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework