×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За позовом прокуратури скасовано незаконну декларацію про готовність збудованого МГО “Футбольний клуб “Житомир” приватного будинку

На місцевих інтернет-сайтах розміщено інформацію про те, що Житомирська міськрада вирішила звернутися до правоохоронних органів щодо нецільового використання землі міською громадською організацією “Футбольний клуб “Житомир”.

n 1202167777Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

У зв’язку з цим вважаємо за необхідне повідомити, що ще у червні 2015 року прокуратурою області виявлено порушення вимог законодавства при здійсненні будівництва та вжито заходів реагування з метою захисту інтересів держави.

Зокрема, прокурор м. Житомира звернувся до Житомирського окружного адміністративного суду із позовом до Управління державної архітектурно-будівельної інспекції в області, МГО “Футбольний клуб “Житомир” та приватної особи (сина керівника організації) про зобов’язання скасувати державну реєстрацію декларації про готовність будівлі до експлуатації.

Установлено, що міською радою громадській організації надано в оренду земельну ділянку по проїзду Кам’янський, 8 у м. Житомирі для будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу із житловими квартирами. Проте, фактично орендарем побудовано житловий будинок.

Судами першої та апеляційної інстанцій підтримано доводи прокурора щодо незаконності введення в експлуатацію житла та скасовано вищевказану декларацію.

Наразі рішення судів переглядаються Вищим адміністративним судом України, яким виконання оскаржуваних постанов зупинено до закінчення касаційного розгляду справи.

Последнее изменение Пятница, 12/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework