×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі депутати попередніх скликань об’єдналися, аби сприяти роботі чинному депутатського корпусу

На других зборах, що відбулися 18 лютого, депутати офіційно створили депутатське об’єднання при обласній раді.

Про це повідомляють у прес-службі обласної ради.

Його мета – створювати умови для повноцінної реалізації громадянами права на участь у формуванні та реалізації регіональної і місцевої політики, налагоджувати постійний діалог з обласною радою, іншими органами місцевого самоврядування та органами місцевої виконавчої влади щодо загальнодержавних, регіональних та місцевих проблем та інтересів.

Одноголосним рішенням депутати підтримали Положення про створення депутатського об’єднання, обрали правління, сформували з числа присутніх (101 депутат) постійні комісії та обрали їх голів.

Отож, депутати попередніх скликань на громадських засадах працюватимуть у шести постійних комісіях: з питань бюджету та соціально-економічного розвитку; з питань агропромислового комплексу та розвитку села; з гуманітарних питань та інформації; з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та Чорнобильської катастрофи; з питань законності і правопорядку, зміцнення безпеки держави; з питань реформування та розвитку місцевого самоврядування.

Участь у зборах депутатів брав голова обласної ради Віталій Француз. Він подякував депутатам попередніх скликань за ініціативу і бажання поділитися своїм досвідом, знаннями і вміннями для розвитку області, спільного вирішення проблем. Віталій Француз окреслив суспільно-політичну та економічну ситуацію в області і серйозні проблеми, над якими працює чинний депутатський корпус.

Депутати домовились, що основними питаннями для розгляду на засіданнях правління та постійних комісій депутатського об'єднання будуть проблеми, що сьогодні турбують територіальні громади.

n 1902153081

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework