×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сьогодні у Житомирі проходить сесія обласної ради

16 січня о 10.00 розпочалося засідання 29-ї сесії обласної ради VI скликання. На засіданні присутні голова облдержадміністрації Сергій Машковський та його заступники, керівники департаментів та управлінь облдержадміністрації

, районів та міст області, а також депутати Верховної Ради України Павло Дзюблик та Дмитро Тимчук.

Засідання сесії розпочалося з хвилини мовчання в знак жалоби за загиблими в результаті дій терористів, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Головне питання, що винесене на розгляд депутатів, це затвердження обласного бюджету на 2015 рік. Перед цим депутати розглянуть низку змін до обласних програм, зокрема, що стосуються соціальної підтримки та забезпечення населення Житомирщини, агропромислового розвитку регіону, розвитку фізичної культури та спорту та інші.

На початку засідання були оголошені кадрові зміни. Так заступником голови облдержадміністрації призначено Ярослава Лагуту, який обіймав цю посаду у якості тимчасово виконуючого обв’язки заступника керівника області.

Голова обласної ради Віталій Француз повідомив, що начальником Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України призначено Володимира Плешко, начальником Управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області – Валерія Поліщука. Крім того, нових керівників отримали деякі райони області: головою Коростенської РДА став Сергій Дмитрук, головою Коростишівсьої РДА – Олена Цимбалюк, головою Любарської РДА – Ігор Кучер, головою Малинської РДА – Володимир Литвиненко, головою Олевської РДА – Василь Невмиржицький, головою Попільнянської РДА – Роман Суботенко. Віталій Француз усім новопризначеним керівникам побажав плідної праці на благо Житомирщини.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський вручив почесну грамоту облдержадміністрації з нагоди Дня місцевого самоврядування Роману Будніку.

Також за підсумками щорічного конкурсу з присудженням обласної краєзнавчої премії за 2014 рік дипломом лауреата нагороджено члена Житомирської обласної організації Національної спілки краєзнавців України Анатолія Горобчука за роботи про історію Бердичева.

n 1601152474

n 1601152474

n 1601152474

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework