×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Головного спеціаліста, уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції міської ради обиратимуть пізніше

25 грудня. в сесійній залі Житомирської міської ради відбулися громадські слухання щодо обговорення кандидатів на посаду головного спеціаліста,  уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції міської ради.

Прийом документів завершився 24.11.14, проте представники громадськості висловили думку, що перелік кандидатів повинен бути ширшим, тому конкурсній комісії було запропоновано оголосити новий конкурс, - про це повідомляє прес-служба міської ради.

Пропозицію заслухати програми кандидатів на обговорювану посаду, які брали участь у конкурсі,  громадськість не підтримала.

«Посада, про яку сьогодні говорили,  достатньо важлива для міста, тому що це людина, яка повинна, зробити неможливою корупцію в міській раді. Є кандидати, які мають дві-три вищі освіти. У кожного є своє бачення відносно боротьби і попередження проявів корупції. Кожен був готовий презентувати свою програму. Комісія має законне право  сама прийняти рішення щодо кандидатур під час проведення конкурсу. Але ми вирішили порадитися з громадою. Адже уповноважений з питань запобігання та виявлення корупції повинен мати довіру серед житомирян. І ми хотіли, щоб громадськість вислухала і дала свої рекомендації щодо тієї людини, яка, на її думку, гідна цієї посади. Громадськість вирішила, що даних кандидатур недостатньо. Тому ми оголосимо конкурс повторно», – зазначив перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

Свої заяви на участь у конкурсі подали:

  • Зеленюк Юрій Павлович,
  • Коваленко Олена Володимирівна,
  • Радько Олександр Олександрович,
  • Шклярчук Леся Анатоліївна.

n 2612142214

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Пятница, 26/12/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework