×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Малині міліція з’ясовує, чому протоколи заповнювали у вбиральні

До Малинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від одного з офіційних спостерігачів про те, що у приміщенні окружної виборчої дільниці зафіксоване порушення виборчого законодавства. Нині усі обставини з’ясовуються в рамках розпочатого досудового розслідування.

Як інформує СЗГ УМВС України в Житомирській області, повідомлення про те, що у вбиральні приміщенні ОВК заповнюються протоколи дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів, надійшло до міліції уночі 27 жовтня.

Правоохоронці, що прибули за вказаною адресою, розпочали перевірку, в ході якої з’ясували, що заступник голови  однієї з ДВК разом із секретарем у вбиральні приміщення заповнювали окремі пусті графи в протоколі про підрахунок голосів виборців, намагаючись усунути зауваження, на які їм вказали під час здачі документів до ОВК.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.158 (Надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або фальсифікація виборчих документів, документів референдуму, підсумків голосування або відомостей Державного реєстру виборців) Кримінального кодексу України. Усі обставини встановлюються в рамках розпочатого досудового розслідування.

За чинним кримінальним законодавством, подібні дії караються однозначним позбавленням волі на строк від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 1 до 3 років.

Нагадаємо, у виборчому окрузі №66 зранку спостерігача ОПОРИ не впускали до приміщення окружної виборчої комісії (ОВК).

Окрім цього, Громадська Мережа ОПОРА на цьому окрузі зафіксувала найбільше порушень Громадська Мережа ОПОРА на цьому окрузі зафіксувала найбільше порушень

n2910141233

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework