×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Павло Жебрівський приїхав у відпустку із зони АТО

Народний депутат IV-V скликань, екс-губертатор Житомирської області Павло Жебрівський місяць тому відправився солдатом у зону проведення антитерористичної операції на сході країни. Днями Павло Жебрівський повернувся у коротку відпустку.

Про це колишній очільник області пише на своїй сторінці у Фейсбук.

«Місяць військової служби, коротка відпустка - і невдовзі знову повертаюсь в зону бойових дій на Донбасі. Сьогодні розповів журналістам про свої враження від ситуації, що склалася в зоні АТО.

По-перше, поки не буде перекритий українсько-російський кордон, достатньо важко буде забезпечити перемир’я на непідконтрольних Україні територіях Донбасу, - пише депутат.

- По-друге, такі відмобілізовані, в тому числі старші дядьки, як я, можемо утримувати цю територію, але насправді і Президенту, і міністру оборони потрібно відновлювати справжню боєздатну, професійну армію. На моє переконання, нам потрібно виводити деякі частини на ротацію і піднімати заробітну плату для військовослужбовців, бо вона зараз є мізерною.

По-третє, навіть війна не нічого не навчила державний апарат, тобто судово-правоохоронну систему не змістила. Ті самі «даішники» продовжують збирати данину, ті ж самі правоохоронці продовжують контролювати наркотрафіки – зміни пріоритетів так і не відбулося. Власне, приклад нормальної ситуації на території, підконтрольній Україні – це також приклад для територій, тимчасово окупованих. Дуже важливо, аби нам вдалося провести реформи,навести лад як у правоохоронній і судовій системах, так і в економічних стосунках», - йдеться у повідомленні.

n071014890

n071014890 1

Последнее изменение Вторник, 07/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework