×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На підтримку переселенців зі Сходу обласна влада виділить 6,5 млн грн

Під час 27-ї сесії обласної ради шостого скликання депутати затвердили Програму соціальної підтримки громадян, які прибувають з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області, та військовослужбовців, працівників Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, інших силових структур області, що брали участь у антитерористичній операції, у 2014 році. За це рішення проголосували 85 народних обранців.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
Реалізація нової Програми передбачає фінансування з обласного бюджету у сумі 6,5 млн грн.
Директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна зазначила, що: «500 тис. грн буде спрямовано для надання матеріальної допомоги переселенцям зі сходу України, 4 млн грн – на відшкодування підприємствам, установам і організаціям за фактично понесені витрати, пов’язані з тимчасовим проживанням громадян, та 2 млн грн – для забезпечення проведення лікування та медичної реабілітації військовослужбовців області, котрі брали участь в АТО.
Також Галина Корінна висловила особливу вдячність волонтерам, спонсорам і представникам громадських організацій за високу громадянську позицію та співпрацю. Зокрема вона подякувала членам Всеукраїнського об’єднання «Центр реабілітації „Шпиталь Майдану“» за допомогу військовим частинам і сприяння у вирішенні соціально-побутових проблем переселенців зі сходу України, котрі тимчасово проживають на Житомирщині.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework