Черняхівський район має нового очільника

4 травня 2016 року в приміщенні великої зали Черняхівської районної ради відбулося офіційне представлення новопризначеного голови Черняхівської районної державної адміністрації Ігнатенка Павла Михайловича.

Представити нового голову районної державної адміністрації особисто прибув перший заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Дмитренко Геннадій Васильович, - повідомляють на сайті Черняхівської РДА.

Звертаючись до новопризначеного голови та до всіх присутніх, перший заступник голови облдержадміністрації наголосив на важливості налагодження співпраці нового голови районної державної адміністрації з депутатським корпусом, керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю. Геннадій Дмитренко окреслив основні завдання, які стоять перед органами влади Житомирщини та Черняхівського району, зокрема, визначивши пріоритетними турботу про сім`ї демобілізованих та учасників АТО, реалізацію заходів із децентралізації влади, енергозбереження, розвитку освітянської та медичної галузей району, не оминув питання боротьби з корупцією. Акцентував увагу і на важливості бюджетної роботи, адже від рівня розвитку економіки залежать соціальні можливості держави.

Павло Ігнатенко подякував керівництву країни та області за виявлену високу довіру. Очільник району запевнив присутніх, що зосередить увагу на реалізацію основних пріоритетних питань. “Готовий до конструктивної співпраці і діалогу, до командної роботи з районною радою, з кожною сільською радою, з громадськими організаціями, підприємствами, зі всіма, хто долучиться конкретним ділом до вирішення наболілих питань»,- зазначив Павло Михайлович.

 

Последнее изменение Четверг, 05/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework