×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В обласній раді триває підготовка до бюджетної сесії

В ході підготовки до третьої сесії обласної ради 21 січня відбулися засідання трьох постійних комісій обласної ради.

n 2201167447Депутати працювали в постійній комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності, постійній комісії з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів та  постійній комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Всі комісії розглянули та опрацювали проект рішення «Про обласний бюджет на 2016 рік». Цього року згідно з проведеними розрахунками надходження власних доходів бюджету прогнозується в обсязі 462,6 млн. грн., що становить 138 відсотків затвердженого плану на 2015 рік, або на 127,3 млн. грн. більше. До фактичного виконання за 2015 рік планові показники збільшені на 30,4 млн. грн.

n 2201167447 1

Заслухали керівників департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації з проектом рішення «Про Програму соціального і економічного розвитку Житомирської області на 2016 рік». Директор департаменту економічного розвитку Олексій Шатило зазначив, що завдання і заходи Програми реалізовуватимуться шляхом тісної взаємодії облдержадміністрації і обласної ради з місцевими органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, у співпраці з суб’єктами господарювання, громадськістю, що в умовах складних фактичних обставин в країні забезпечуватиме ефективне використання економічного потенціалу області, наявних та залучених в регіон ресурсів, у тому числі фінансових, сприятиме утриманню позитивних тенденцій в соціально-економічному розвитку, послабленню дії на нього негативних чинників, оптимальному поєднанню інтересів держави і територіальних громад, влади і бізнесу.

Також постійна комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів обговорювала кадрові питання – щодо заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів соціального захисту населення.

На посаду директора Житомирського вищого професійного училища-інтернату комісія підтримала кандидатуру Олени Дерев’янко, а на посаду директора Пугачівського дитячого будинку-інтернату вирішила запропонувати депутатському корпусу обирати з двох кандидатур: Лариси Мельник та Лесі Петренко.

В роботі постійних комісій брали участь перший заступник та заступник голови обласної ради Володимир Ширма та Наталія Рибак

Последнее изменение Пятница, 22/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework