×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Кінотеатри Житомира запрошують відвідати кінопрем’єри (2.07-9.07)

В кіно ходять усі – незалежно від віку, характеру та інтересів. Кінотеатр однаково актуальний у будь-яку пору року. В кіно можна зустрітися з друзями або гарно провести час із сім’єю.

В кіно можна одночасно насолодитися ефектом занурення у фільм, відчуттям домашнього затишку та смаком улюблених смаколиків.

До уваги глядачам з 2-го по 9-те липня представлені такі фільми:

Легенда про Тарзана
Так до кінця і не звикнувший до лондонського життя Тарзан повертається додому в африканські джунглі. Він повинен врятувати долину річки Конго від гірничодобувної компанії і зберегти мир дикої природи.
Фільм можна подивитись у «Мультиплексі» та у кінотеатрі «Україна».

Вікове обмеження: 12+

 

Великий дружній велетень

Фільм розповість чарівну історію про доброго велетня і цікаву дівчинку Софі . Великий і добрий велетень, який дбає про дитячі сни, віднесе дівчинку в свою країну, де його родичі виявляться не такими доброзичливими.

Фільм можна подивитись у «Мультиплексі» та у кінотеатрі «Україна».
Вікове обмеження: 12+

 

Півтора шпигуна

Боб Стоун, колишній любитель пончиків, що перетворився в крутого амбала і його шкільний приятель опиняються втягнутими в світ міжнародного шпигунства. Хлопців чекають погоні, перестрілки і спецзавдання.

Фільм можна подивитись у «Мультиплексі».
Вікове обмеження: 16+

 

Пригоди червоного літачка


Життя 8-річного непосиди і бунтаря Фернандо змінює одна подарована книга, яка знайомить його із заблукавшим льотчиком Штормом. Маючи намір врятувати льотчика, Фернандо сідає в Червоний літачок з компанією іграшок і відправляється в пригоду, де повно нових відкриттів, небезпечних створінь і неймовірних веселощів.
Фільм можна подивитись у кінотеатрі ім. Івана Франка.

«День незалежності: Відродження»
Сиквел однієї з найпопулярніших стрічок-катастроф 90-их про вторгнення інопланетян на планету Земля "День незалежності" Роланда Еммеріха. Режисер "Годзілли", "2012" і "Післязавтра" через десять років повернувся до знаменитої історії. Після подій першої стрічки минуло двадцять років. Людство, використовуючи відновлені технології прибульців, створило глобальну оборонну програму. Деякі військові сили були розміщені на Марсі, Місяці та Реї. До своєї остаточної поразки 20 років тому інопланетяни встигли послати у космос сигнал лиха. Тепер в сторону Землі прямує більш потужний і численний флот. Чи зможе на цей раз винахідливість кількох осіб врятувати цивілізацію?
Фільм можна подивитись кінотеатрі «Мультиплекс» та «Україна».
Вікове обмеження: 14+

«У пошуках Дорі»
Анімаційний пригодницький фільм від дворазового лауреата Оскара Ендрю Стентона, творця "В пошуках Немо", "Волл-І" та ін. Продовження касового мультфільму про рибу-клоуна та інших мешканців підводного світу. Події відбуваються через півроку після першої частини. Подруга Немо, риба-хірург Дорі, яка страждає провалами в пам'яті, раптово згадує своє дитинство. Вона стає одержима ідеєю знайти свою родину і відправляється в подорож із Немо і Марліном. Друзі відвідують Монтерейський інститут морського життя, де зустрічають китову акулу Дестіні, белуху Бейлі і восьминога Хенка. Останній стане важливою ланкою в пошуках Дорі.
Мультфільм можна подивитись у кінотеатрі «Мультиплекс» та «Україна».

«Круті чуваки»
Від сценариста "Смертельної зброї", "Останнього бойскаута" і режисера "Поцілунок навиліт" і "Залізна людина 3" Шейна Блека. Лос-Анджелес, 1970-ті роки. Невдачливого приватного детектива Голланда Марча (Райан Гослінг) та костолома Джексона Хілі (Расселл Кроу) наймають для розплутування справи про ймовірне самогубство старлетки. Легка і неважлива, здавалося б, справа, перетворюється в заплутану і шокуючу злочинну змову, в якій замішані вищі чиновники. Детективам потрібно не тільки звикнути до нестандартних професійних методів один одного, але і залишитися в живих серед пострілів і вибухів.
Фільм можна побачити у кінотеатрі ім. І. Франка, «Мультиплекс» та «Україна».
Вікове обмеження: 16+

«Однокласниці»
За сюжетом головна героїня за день до весілля дізнається про зраду майбутнього чоловіка. Вона рішуче налаштована за будь-яку ціну вийти заміж в призначений день і просить своїх подруг - однокласниць за одну ніч знайти їй нового чоловіка. Чи вдасться їм це?

Фільм можна побачити у кінотеатрі «Україна».
Вікове обмеження: 16+

«Ілюзія обману: Другий акт»
Від творців першої частини "Ілюзія обману", "Шулери" і "Стартрек: Відплата". Продовження захоплюючої історії про ілюзіоністів. Пройшов рік після того, як четвірка фокусників провела навколо пальця ФБР і заслужила любов публіки. Вони повернулися з новою виставою, щоб викрити методи технічного магната. За їх зникненням стоїть не хто інший як Уолтер Марбі, вундеркінд, який завжди на крок попереду героїв. Він влаштував ілюзіоністам пастку: їм доведеться виконати найважче пограбування. Єдине, що може допомогти їм відновити свою честь і розкрити справжнього лиходія – це фокус.
Фільм можна побачити у кінотеатрі «Мультиплекс».
Вікове обмеження: 12+

«Варкрафт: Початок»
Фантастичний фільм від режисера "Місяць 2112" і "Початкового Коду" Дункана Джонса. Епічна стрічка про протистояння людей і орків, заснована на серії популярних відеоігор та романів. Королівство Азерота знаходиться на порозі війни. Мирні жителі зі своїм ватажком Андуіном Лотаром стикаються із расою жорстоких загарбників – орків. Ті, в свою чергу, шукають нову землю, бо їхня батьківщина Дренор більше не придатна для життя. Два світи з'єднає Темний портал, за допомогою якого військо ватажка орків Дуротана увірветься на землі людей. Яка раса візьме гору в цій смертельній сутичці?
Фільм можна побачити в 3D ефекті у кінотеатрі «Мультиплекс» та «Україна».
Вікове обмеження: 12+

 

Последнее изменение Суббота, 02/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework