×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

16,9 мільйонів гривень мають сплатити жителі області за власну нерухомість

Як повідомляють в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Житомирській області, станом на 20 жовтня задекларували податкові зобов’язання з податку на нерухомість 1713 юридичних осіб на суму 16,5 млн. грн.

n 2210156353Про це повідомляють усекторі комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

Крім того, територіальними органами ГУ ДФС в Житомирській області сформовано та вручено 615 громадянам - платникам податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, податкових повідомлень-рішень на загальну суму податкових зобов'язань 0,4 млн. грн.

Загалом по Україні за дев`ять  місяців поточного року до бюджету зібрано 521 млн. грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Головне управління ДФС у Житомирській області нагадує, що законом України від 28 грудня 2014 року № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо податкової реформи» внесено зміни щодо оподаткування нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки.

Платниками податку є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості.

З 1 квітня 2014 року для нарахування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, базою оподаткування визначено загальну площу об’єкта оподаткування.

Крім того, Законом 71 доповнено перелік об’єктів житлової та нежитлової нерухомості, які є об’єктом оподаткування.

Прочитано 709 раз

Последнее изменение Четверг, 22/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework