×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі презентували енергоефективні технології для приватних і багатоповерхових будинків

24 вересня, на майдані ім. С.П. Корольова у Житомирі проходить виставка «Ярмарок енергоефективності».

n 2409155946У рамках Тижнів Німеччини в Україні департамент економічного розвитку міської ради спільно з Житомирським  регіональним  відділенням ВАОМС Асоціації міст України та проектом  українсько-німецького міжнародного співробітництва GIZ «Енергоефективність у громадах» організували виставку-ярмарок з метою донесення до жителів міста важливість питання енергозбереження та енергоефективності.

Як повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради, представники компаній презентують енергоефективні рішення та технології для приватних і багатоповерхових будинків.

Дмитро Марусич, консультант проекту  «Енергоефективність у громадах», що виконується  GIZ, зазначає: фахівці проекту GIZ  приїхали  з просвітницькою програмою та мають намір поділитися реалізованими проектами в Житомирі. «В Житомирській області вже було реалізовано ряд проектів, - говорить експерт. - Влітку в Житомирі  завершено глибоку термомодернізацію дитячого садочку №63. До реалізації цього проекту  долучилися німецькі фахівці з енергоефективного будівництва, використовувалися якісні матеріали. Думаю, це гарний досвід для міста та потужний крок в напрямку утеплення всієї бюджетної сфери».

n 2409155946 1

Питання енергозбереження та енергоефективності  на сьогодні є  вкрай актуальним для України. Державна програма  передбачає фінансову підтримку  населення в прагненнях до енергоефективних заходах. Так держава  компенсує від 30 до 70 % суми  кредиту на енергоефективні заходи.

Наразі у Житомирі жодне ОСББ ще не скористалося кредитними  програмами  з енергоефективності, які пропонують фінансові установи.

Організатори заходу наголошують: мешканці міста мають навчитися економити енергоресурси вдома та почати впроваджувати енергоефективні заходи.

Прочитано 956 раз

Последнее изменение Четверг, 24/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework