×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Любов Цимбалюк отримала Паспорт інвестиційної привабливості Житомира

8 вересня 2015 року відбулася презентація рейтингу інвестиційної привабливості міста Житомир,

n 0809155712рівень якого на замовлення Житомирської міської ради визначило РА «IBI-Rating».

Про це повідомляють у прес-службі міської ради.

Цей вид рейтингу дозволяє оцінити сприятливість чи несприятливість інвестиційного клімату та відображає думку рейтингового агентства про привабливість міста з точки зору інвестування в нього.

Представники рейтингового агентства визначили рейтинг інвестиційної привабливості Житомира на рівні invВВВ+ (достатня інвестиційна привабливість) та вручили в.о.міського голови Житомира Любові Цимбалюк відповідний сертифікат та Паспорт інвестиційної привабливості міста.

«Сподіваюсь, що місто стане більш привабливим для інвесторів. Ми відкриті для них. І даний документ є підтвердженням готовності міста до співпраці», - зазначила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від міста Житомира, у тому числі: показники соціально-економічного розвитку, матеріали статистичних бюлетенів; річна казначейська звітність за 2012-2014 рр., програмні матеріали, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку Рейтингове агентство вважає достовірною.

«Коли є кризові явища в економіці, саме комунікативними методами можна виправити ситуацію. Інвестиційна відкритість - вагомий фактор для співпраці. Інвестор прийде туди, де буде чесно, прозоро, де буде довіра до того, в що він вкладає гроші. Тоді інвестиційна привабливість буде зростати, буде зростати і добробут », - зазначив представник компанії  Investor Relation  Agency Олександр Никишев.

n 0809155712 1

Прочитано 902 раз

Последнее изменение Вторник, 08/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework