×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині голова Казначейства розповіла про зміни бюджетного та податкового законодавства

Із 11-ти обраних для візиту територій – 9 є найбільш постраждалими від аварії на ЧАЕС, в яких розташовані населенні пункти обов’язкового та добровільного відселення.

n 030815544831 липня та 01 серпня в Житомирській області з робочою поїздкою перебувала Голова Державної казначейської служби Тетяна Слюз, в ході якої відвідала Брусилівський, Володарськ-Волинський, Ємільчинський, Лугинський, Народицький, Овруцький, Олевський, Радомишльський, Червоноармійський райони та міста Коростень і Малин, - про повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Тетяна Слюз проводила робочі зустрічі з головами районних рад, міськими, сільськими і селищними  головами та головами райдержадміністрацій, керівниками територіальних органів Казначейства, керівниками фінансових органів, розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів.

Метою зазначених зустрічей стала презентація концепції розвитку Казначейства, один із основних моментів якої є перехід до системи дистанційного обслуговування клієнтів «Клієнт Казначейства – Казначейство», що дає можливість розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів працювати в режимі реального часу та значно зменшить фінансові витрати на відрядження, друк документів, підвищить рівень відмовостійкості інформаційно-телекомунікаційної системи, забезпечить високий ступінь достовірності інформації.

Також обговорювалися питання, пов’язані з децентралізацією влади, змінами бюджетного та податкового законодавства, позитивні та негативні сторони при можливому переході на обслуговування коштів місцевих бюджетів у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ в установах банків державного сектору.

Активно обговорювалося питання вжиття заходів у зв’язку з недостатністю в окремих районах коштів освітньої та медичної субвенції на виплату заробітної плати. Голова Казначейства акцентувала увагу керівництва районних державних адміністрацій на необхідності дотримання вимог чинного законодавства  в частині спрямування коштів загального фонду відповідного місцевого бюджету на виплату заробітної плати та неприпустимість виникнення на кінець року заборгованості з виплати заробітної плати працівникам відповідних галузей.

Прочитано 812 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework