Підприємство «Ліктрави» оновило фасад

Приватне акціонерне товариство «Ліктрави» є одним з найстаріших фармацевтичних компаній в Україні, що спеціалізується в області виробництва і продажу рослинних лікарських та оздоровчо-профілактичних засобів.

ПрАТ «Ліктрави» є частиною всесвітньо відомого холдингу Martin Bauer Group, що спеціалізується на виготовленні якісної рослинної сировини для світових лідерів чайної, косметологічної та фармацевтичної промисловості, та підрозділу Europlant Group, що виробляє та продає рослинні лікарські засоби в країнах Центральної та Східної Європи. 

Сплетіння досвіду поколінь українських спеціалістів, що знаються на травах, та сучасних світових технологій забезпечує виробництво екологічно чистих, хімічно перевірених та відповідно дієвих лікарських та оздоровчо-профілактичних засобів. Підприємство щорічно переробляє близько 1500 тонн сировини, виробляє більш ніж 15 млн. упаковок та більш ніж 100 видів продукції для українських споживачів та для споживачів республік Білорусії та Молдови.
«Ліктрави» – найбільш відомий виробник рослинних лікарських засобів в Україні. Не останню роль в лояльності до препаратів «Ліктрав» відіграють якість продукції, широкий асортимент та цінова політика. Підприємство постійно дбає про потреби своїх споживачів: інвестує у переоснащення обладнання, що забезпечує високий рівень якості, постійне підвищення ефективності роботи підприємства та дає змогу випускати нові види лікарських препаратів.
Віднедавна логотип компанії також було змінено на більш сучасній та зрозумілий споживачеві. В рамках програми ребрендингу фасад підприємства оновився: тепер по Київському шосе розташовується споруда сучасного дизайну, яка вдало вписується в архітектурну концепцію Житомира.
Оформлення фасаду розробила рекламна агенція «Сьоме Небо», що з 2008 року успішно працює на рекламному ринку. Компанія спеціалізується на виготовленні зовнішньої реклами, займається веб-розробкою, надає поліграфічні та event-послуги, пропонує креативний дизайн та професійну фотозйомку.

 

Прочитано 1427 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework