×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Рада прийняла зміни щодо касових апаратів: дозволили обмін валют без паспорту

Парламент вніс зміни до закону про касові апарати.

n 0107154999За прийняття законопроекту 1088 проголосували 248 народних депутатів.

Цими змінами Рада звільнила від обов’язкового застосування касових апаратів тих підприємців, чиї прибутки не перевищують 1 млн гривень.

Як повідомляє «Українська правда», також, законзабороняє вимагати посвідчення особидля купівлі-продажу іноземної валюти.

"Після проведення додаткових консультації було запропоновано компромісне рішення для мікробізнесу, в яких обсяг річного доходу не досягає 1 мільйон гривень. Пропонується, що реєстратори розрахункових операцій не застосовують платники єдиного податку 1, 2 та 3 груп, в яких протягом календарного року обсяг доходу не перевищує 1 мільйон гривень", - заявила голова комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

Вона зазначила, що у разі перевищення 1 млн гривень застосування касових апаратів є обов’язковим.

"Їхнє застосування розпочинається з першого числа місяця кварталу наступного за виникненням такого перевищення та продовжується у всіх наступних періодах протягом дії платника єдиного податку", - пояснила голова комітету.

Нагадаємо, напередодні увечері до пізньої годинитривали консультації ради коаліції за участю міністра фінансів Наталії Яресько щодо ухвалення законопроекту 1088.

Фото з мережі Фейсбук

Прочитано 683 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework