×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомиряни та мешканці області сплатили 924 млн. грн. єдиного внеску

У першому кварталі 2015 року надходження єдиного соціального внеску на Житомирщині склали 924 млн. грн.

Забезпечено додаткові надходження у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 115 млн. грн., або 114 %.

Як інформують в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Житомирській області, з початку року за несплату ЄСВ в області було застосовано 2414 фінансових санкцій на суму понад 1,8 млн. грн.

ГУ ДФС у Житомирській області застерігає: у разі несплати (неперерахування) або несвоєчасної плати (несвоєчасного перерахування) єдиного внеску після 20 числа місяця, наступного за кварталом, до фізичних осіб – підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування, застосовуються штрафні санкції у розмірі 20 % своєчасно не сплачених сум. На суму недоїмки нараховується пеня з розрахунку 0,1 % суми недоплати за кожний день прострочення платежу.

За порушення порядку нарахування, обчислення і строків сплати єдиного внеску фізичні особи – підприємці несуть адміністративну відповідальність.

Несплата або несвоєчасна сплата єдиного внеску, у тому числі авансових платежів, у сумі, що не перевищує трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, - тягне за собою накладення штрафу від сорока до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, за повторне за рік вчинення таких дій – від ста п’ятдесяти до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Несплата або несвоєчасна сплата єдиного внеску, у тому числі авансових платежів, у сумі більше трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – тягне за собою накладення штрафу від вісімдесяти до ста двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, за повторне за рік вчинення таких дій  - від ста п’ятдесяти до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

n 1004153873

Прочитано 641 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework