Громадськість долучається до робочої групи “Прозорість та підзвітність”

  Під час робочої поїздки на північ області начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко підписав меморандум про співпрацю між Житомирською обласною військовою адміністрацією та громадською організацією “Поліський щит” – голова громадської організації Сергій Ткачук.

  Представники організації під час повномасштабної війни стали до лав ЗСУ та продовжують займати активну громадянську позицію. Цього разу вони вирішили долучитися до діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність”, щоб спільними зусиллями сприяти ефективному використанню коштів бюджетів різних рівнів для підтримки Збройних сил України.

  Нагадаємо, що на виконання розпорядження начальника Житомирської ОВА №478 від 10.10.2023 «Про утворення робочої групи «Прозорість і підзвітність» обласної військової адміністрації», на офіційному веб-сайті Житомирської ОВА створено окремий профільний розділ «Прозорість та підзвітність», з яким можна ознайомитися ТУТ.

  Також робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації запроваджує прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах військового стану.

  Відповідну інформацію надсилайте за електронною адресою: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. для аналізу членами робочої групи «Прозорість та підзвітність» та вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework