Віталій Бунечко привітав з Днем знань учнів Гришковецької гімназії

Віталій Бунечко привітав з  Днем знань учнів Гришковецької гімназії

  Гришковецька гімназія – це один з перших об’єктів, який був реконструйований у рамках Програми Президента України Володимира Зеленського.

  Відвідавши цей освітній заклад, Віталій Бунечко відзначив щасливі посмішки на обличчях учнів та жагу до нових знань.

  Керівник ОВА разом з учнями гімназії долучився до першого онлайн-уроку де Президент України Володимир Зеленський розповів про нову розробку команди цифрової трансформації України – застосунок «Мрія». Він надаватиме освітні та безпекові послуги. Все, що стосується батьків та дитини. Послуги, які потрібні батькам, які потрібні дитині. Це розвиток та освіта, безпека та контакт із державою. Крім того, «Мрія» допоможе отримати доступ до знань з будь-якого куточка світу.

  Після урочистостей, Віталій Бунечко, разом зі школярами висадив кущ калини на шкільному подвір’ї. Калина – це символ національної єдності та надії на мирне майбутнє.

  «Я дуже радий, що нам вдалося зробити Гришковецьку гімназію – одним із найкращих навчальних закладів області, у якому вперше було облаштовано новий освітній простір: інтерактивний, мобільний, інклюзивно доступний, обладнаний відповідно до сучасних технологій», – зазначив керівник ОВА.

  Віталій Бунечко побажав школярам вчитися, здобувати знання і щодня, щогодини перевершувати себе. Прагнути до нового і цікавого. Адже саме заради дітей, нашого юного покоління, українські герої  боронять Україну.

   Після Перемоги саме наші діти будуть рушієм відновлення України. Саме вони будуть творити наше і своє майбутнє.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 05/10/2023

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework