#Пліч-о-пліч: У Трифонівці вже працюють бригади будівельників Житомирщини

#Пліч-о-пліч: У Трифонівці вже працюють бригади будівельників Житомирщини

  Житомирщина підставила своє плече допомоги селу Трифонівка, яке входить до складу Великоолександрівської громади і розташоване у Бериславському районі Херсонської області.

  До війни це село виглядало, як мурашник. Тут до окупації мешкало майже 650 жителів. Всі тихо і мирно жили своїм життям. Діти ходили в садочок та школу, дорослі займалися домашнім господарством та працювали в тамтешньому агропідприємстві.

  Але на початку березня 2022 року у селі почалося пекло. Більшість жителів вимушені були покинути домівки бо в село зайшли буряти, які вчиняли обстріл території Трифонівки. Наразі в селі 151 будинок зазнали пошкоджень, 6 будівель зруйновано.

  В селі вже працюють бригади будівельників, які розпочали першочергове відновлення пошкоджених обєктів у рамках поточного ремонту.

  Будівельні роботи ведуться по вулиці Зелена на якій пошкоджено фельдшерський пункт та приватні будинки. Зокрема заплановано замінити пошкоджені вікна, покрівлі будинків та відновити фасадні частини.

  Крім того, Житомирщина планує провести у Трифонівці додаткові роботи з благоустрою та ремонт пошкодженого дорожнього покриття.

  Також зараз визначається механізм та порядок відбудови кількох суттєво зруйнованих житлових приміщень і важливих для життя села об’єктів, таких як школа, приміщення сільради та інші.

  Разом, пліч-о-пліч, українці непереможні. І ми вкотре  демонструємо це ворогу та  усьому світу, який підтримує нас. Разом ми переможемо та відбудуємо всю Україну!

  #разомвідбудуємо

  #плічопліч

  #WeBuildUkraine

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework