Історія для голівудського фільму: на Житомирщині адвокат застрелив конкурента, втопив тіло і одружився з його дівчиною

Історія для голівудського фільму: на Житомирщині адвокат застрелив конкурента, втопив тіло і одружився з його дівчиною

  У Житомирській області судитимуть чоловіка за вбивство конкурента.

  У Житомирській області оголошено про підозру у навмисному вбивстві 46-річному чоловікові, який застрелив свого знайомого і втопив його тіло.

  Про це повідомляє  tsn.ua з посиланням пресслужба Нацполіції Житомирської області.

  На початку травня до поліції звернулася жінка і повідомила про зникнення її 31-річного сина. За її словами, востаннє вона його бачила 26 квітня.

  Правоохоронці провели розшукові заходи і встановили, що напередодні зникнення розшукуваний перебував у компанії знайомих в одному з будинків у Житомирі, але куди він подівся після застілля ніхто не знав.

  У липні до поліції надійшло повідомлення про виявлення трупа зі слідами насильницької смерті у Богунському кар’єрі. Тіло чоловіка було обгорнуте гумовим човном. Судово-медична експертиза причиною смерті вказала смертельне вогнепальне поранення з дробовика.

  Слідчі встановили причетного до вбивства чоловіка - 46-річного житомирянина, в будинку якого і тривало фатальне застілля. Компанія з кількох людей розважалась, допоки між господарем та гостем не виник банальний чоловічий конфлікт через 20-річну дівчину, яка подобалась обом.  Конфлікт закінчився бійкою і стріляниною.

  Підозрюваний намагався приховати докази скоєного ним злочину. Тіло вбитого 31-річного чоловіка наступної ночі вивезли з будинку до водойми, де переклали до човна. Його дно пробили, подбавши про достатній тягар для затоплення. Майже три місяці тіло перебувало у воді.

  За умисне вбивство 46-річному чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення. Правоохоронці зараз встановлюють роль кожної особи з компанії до цього злочину.

  За цей час 20-річна дівчина, через яку й виник конфлікт, стала дружиною підозрюваного через 2 тижні після виявлення тіла її попереднього коханого та  зараз готується до материнства.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework