На Житомирщині знайшли тіло 23-річного хлопця: сім'я шукала його декілька днів

На Житомирщині знайшли тіло 23-річного хлопця: сім'я шукала його декілька днів

  У вівторок, 25 травня, в Коростені Житомирської області було виявлено тіло молодого хлопця. Поліція з'ясувала, що воно належить 23-річному Сергію Тищенку: 21 травня його родичі заявили про зникнення.

  Про це повідомило видання "Коростень Тoday" після підтвердження інформації від управління Нацполіції. Відомо, що тіло загиблого знайшли у водоймі Броварського мікрорайону, - інформує obozrevatel.com.

  "Руки були зв'язані скотчем, весь побитий", – розповіли родичі хлопця.

  Зі свого боку співробітники Нацполіції стверджують, що на тілі загиблого не виявлено травм, які могли стати причиною смерті. Зараз над цим працюють експерти слідчого управління.

  "Сергій Тищенко зник ще 16 травня, тільки 21 числа його родичі написали заяву в поліцію. Наше відділення перебувало на етапі першочергових пошукових дій, коли місцевий житель, який проходив вздовж міської річки, виявив тіло. Під час з'ясування всіх обставин було встановлено, що загиблим є місцевий житель 1998 р.н. Під час зовнішнього огляду тілесних ушкоджень не виявлено. Причину смерті з'ясовують судово-медичні експерти", – вказали правоохоронці.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework