У Житомирі на території ринку озброєний ножем чоловік напав на покупця

У Житомирі на території ринку озброєний ножем чоловік напав на покупця

  У вчинення тяжкого злочину оперативники поліції обґрунтовано підозрюють 23-річного жителя обласного центру. Подія трапилася на території одного з житомирських ринків. Чоловік, погрожуючи предметом, схожим на ніж, відібрав мобільний телефон у 30-річного містянина.

  У рамках кримінального провадження поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до інших злодіянь.

  Днями до Житомирського районного управління поліції за допомогою звернувся 30-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що прийшов на один із ринків обласного центру на домовлену через інтернет-оголошення зустріч із продавцем мобільного телефону. Після короткого спілкування він перерахував останньому гроші на картку, проте той раптом змінив свої наміри і почав вимагати товар назад. Потім із погрозами застосування ножа відібрав у потерпілого щойно проданий мобільник і втік.

  Оперативники обласного центру переглянули записи камер відеоспостереження та провели інші слідчо-розшукові заходи, у результаті яких встановили особу нападника. Ним виявився 23-річний місцевий житель. За вчинення майнових злочинів він уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.
За деякий час правоохоронці з’ясували місцезнаходження чоловіка в одному з готельних комплексів обласного центру і доставили до Житомирського райуправління поліції.
  
  Досудове розслідування триває за ст. 187 (Розбій) КК України. Поліцейські мають обґрунтовані підозри щодо причетності чоловіка до інших злодіянь у Житомирі.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework