"Обкурені, п’яні, озброєні до зубів": вбивця сімох АТОвців Анатолій Захаренко виступив на суді. ВІДЕО

"Обкурені, п’яні, озброєні до зубів": вбивця сімох АТОвців Анатолій Захаренко виступив на суді. ВІДЕО

  Літній підприємець Анатолій Захаренко, який розстріляв у ніч на 22 травня у селі Новоселиці на Житомирщині цілу компанію друзів-киян, серед яких були нацгвардійці та учасники АТО, нарешті виступив на суді. Тоді загинули семеро людей і лише одному вдалося врятуватися втечею.

  Нині чоловік у передінфарктному стані. За словами адвокатки, яка його захищає, він відмовився від госпіталізації, аби не затягувати судове провадження, аби він мав змогу надати покази, - йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

  Анатолій Захаренко був знайомий з кількома загиблими і не раз приймав їх на відпочинок та ночівлю у своїх гостьових будиночках. Розповідає, що стиль життя цих людей йому не подобався, хоча він приймав всіх.

  "Вони воюють, у них психіка порушена... Там половина з них - кінчені наркомани. Завжди коли приїжджали - курили бульбулятори", - розповів на суді Захаренко.

  Того дня двоє знайомих йому чоловіків привезли шістьох незнайомців без попередження, святкували день народження.

  Якраз того дня Захаренко здав слідчим ДБР місцевого керівника поліції, бо той вимагав щомісячну данину. Копа взяли на гарячому, цілий день тривали слідчі дії. Того ж вечора до господаря ставка і приїхали незвані гості. Коли більшість гостей пішли спати, з одним із гостей у господаря сталася серйозна розмова. Він дорікнув, що той здав поліцейського з хабарем, і заявив, що Захаренко має наступного ж ранку написати заяву до поліції, що він позичив гроші. На відмову робити це чоловік почув: "Ти сам собі підписав вирок".

  Захаренко запевняє, що гості стріляли в нього перші. Тоді він побіг за рушницею і вирішив захищатися. Після кривавого побоїща чоловік сам викликав поліцію.

  Оголосити своє рішення судді планують вже наступного місяця.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 24/05/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework