У Житомирі біля суду побили слідчого

У Житомирі біля суду побили слідчого

  19 травня під час супроводу до суду підозрюваного у вчиненні хуліганства, той завдав травму слідчому поліції, який знаходився поруч. Чоловіка затримали та розпочали розслідування.

  Подія сталася в обласному центрі близько 16:30 поблизу входу до суду. Поліцейські Житомирського райуправління супроводжували на судове засідання 25-річного місцевого жителя, який у середині лютого на майдані Перемоги погрожував перехожим ножем.

  Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. А 19 травня судом мало розглядатись клопотання поліції щодо проведення підозрюваному примусової стаціонарної судово-психіатричної експертизи. В якийсь момент чоловік став поводитись неадекватно та завдав удар головою слідчому, який знаходився поруч. У результаті 27-річний поліцейський отримав травму обличчя.

  За таких обставин поліцейські затримали агресивного чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

  Нині розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Законодавством умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків карається обмеженням або позбавленням волі на строк до 5 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework