На Житомирщині чоловік жорстоко побив свою співмешканку

На Житомирщині чоловік жорстоко побив свою співмешканку

  Подія сталась днями у Пулинській селищній громаді. У результаті раптової суперечки між колишнім подружжям чоловік спричинив жінці тяжку травму, з якою потерпілу 30 квітня госпіталізували до лікарні. Винуватець наразі дає свідчення поліцейським. Досудове розслідування триває.

  Близько 16 години до відділення поліції №4 (Хорошів) Житомирського райуправління надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію до медичного закладу 48-річної жительки с. Теньківки Пулинської громади. У жінки було діагностовано серйозну травму внутрішніх органів. Їй проведено оперативне втручання.  

  Працівники слідчо-оперативної групи Хорошівського відділення поліції, які працювали на місці події, з’ясували попередні обставини. За отриманими відомостями, до спричинення тілесних ушкоджень потерпілій причетний її 49-річний співмешканець. Час від часу між цивільним подружжям виникали суперечки, які обоє вирішували навкулачки. Черговий такий конфлікт закінчився тим, що чоловік вдарив жінку палицею. А за кілька днів у неї погіршилось самопочуття і довелось звернутись за допомогою медиків.

  За вказаним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Свою вину чоловік визнав. Досудове розслідування триває.

  За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework