​У Житомирі оголосили тендер на ремонт тротуару та скверу на Театральній за 5 млн грн

​У Житомирі оголосили тендер на ремонт тротуару та скверу на Театральній за 5 млн грн

  Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на капітальний ремонт вулиці Театральної на ділянці від вулиці Велика Бердичівська -до вулиці Київська, що в центрі Житомира. Очікувана вартість закупівлі становить - 5 млн 45 тис. 220 грн.

  Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 5 травня на ресурсі ProZorro, - пише zhitomir.info.

  За умовами тендерної документації, роботи з ремонту вулиці мають бути виконані до 1 жовтня 2021 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

  У технічному завданні вказано, що підрядник має виконати роботи з розбирання існуючого кам’яного поребрика біля дерев без повернення матеріалу, розібрати існуюче покриття, зняти рослинний ґрунт, установити новий кам'яний борт вздовж проїздної частини та вздовж зелених зон, улаштувати покриття з дрібнорозмірних фігурних елементів, а також виконати роботи з освітлення скверу на пересічені Київської та Театральної, а також благоустрій скверу на пересіченні вулиць Великої Бердичівської та Театральної.

  Управління капітального будівництва Житомирської міської ради приймає пропозиції до 21 травня, аукціон запланований на 24 травня.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework