Депутат з ОПЗЖ публічно вибачився за скандальний білборд із гітлерівцями

Депутат з ОПЗЖ публічно вибачився за скандальний білборд із гітлерівцями

  Депутат Житомирської облради від "Опозиційної платформи – За життя" Костянтин Черпіцький 30 квітня оскандалився білбордом до 9 травня з нацистами. Цього ж дня він вибачився перед ветеранами.

  "Я засмучений конфузом з банером до 9 травня і прошу вибачити!" – допис із таким текстом з'явився у фейсбуці депутата. Поруч Черпіцький виклав і відео із розширеним вибаченням, - пише 24tv.ua.

  30 квітня у мережі опублікували фото білборда зі зображенням депутата Житомирської обласної ради Костянтина Черпіцького. Той привітав ветеранів Другої світової з річницею перемоги, але зробив це в оригінальний спосіб.

  • Річ у тім, що для ілюстрації на білборді використали фото нацистських військових, які йдуть в атаку.

  Зауважимо, депутат дійсно того ж дня визнав свою помилку (яку назвав "конфузом"), і перепросив за неї. Ба більше, він пообіцяв, що похибку усуне, й білборд із, м'яко кажучи, некоректним фото – замінять.

  У відеовибаченні Черпіцький також висловив сподівання, що надалі і депутати, і працівники поліграфії будуть уважніше ставитися до контенту. А принагідно й подякував ЗМІ та "свідомим житомирянам, які помітили жахливу помилку".

 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework