У Коростені судили міського голову Володимира Москаленка

У Коростені судили міського голову Володимира Москаленка

  У Коростенському міськрайонному суді Житомирської області відбувся розгляд справи щодо мера Володимира Москаленка.

  Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції склало два адміністративних протоколи на міського голову Коростеня. Відомо, що під час однієї з сесій він проголосував за передачу в оренду земельної ділянки своєму зятю та не повідомив про конфлікт інтересів, - пише korosten.today

  Очільник міста 23 квітня приїхав на засідання у супроводі адвоката. Під час слухання Володимир Москаленко зазначив, що не побачив у «пакеті» прізвище свого родича.

  «Згідно регламенту роботи міської ради, документи по землі…, яких було 54…, мали пакетне голосування, на жаль я не побачив, що в цьому пакеті було і прізвище мого зять, і я проголосував. Відповідно при підписі документів я побачив, що є конфлікт інтересів і звернувся до комісії міськради, аби перегляну дане питання, щоб його відмінили і не оприлюднювали…», - сказав міський голова під час засідання суду.

  Після повернення суду з нарадчої кімнати, було прийняте рішення звільнили міського голову Володимира Москаленка від відповідальності, оголосивши усне зауваження.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework