Вдарив ножем 9 разів: За вбивство студентки у Львові затримали 19-річного житомирянина

Вдарив ножем 9 разів: За вбивство студентки у Львові затримали 19-річного житомирянина

  Дарья Косенок вийшла з гуртожитку і зникла, через півтори доби її знайшли мертвою.

   Зниклу напередодні 19-річну студентку перської філології Львівського університету Дарью Косенок, яка мешкала у гуртожитку, знайшли вбитою в орендованій квартирі на вул. Личаківській. Головним підозрюваним у вбивстві є її бойфренд, поліція оголосила його у розшук.

  Дарья Косенок (так у паспорті) зникла у понеділок, 29 березня. Вранці вона вийшла з гуртожитку №3 ЛНУ ім. І. Франка, що на вул. Медової Печери, 39, а орієнтовно о 16:00 з нею зник зв'язок. Наступного дня її мати, яка мешкає у Кам'янському, зв'язалася з львівської поліцією з проханням знайти доньку.

  Як повідомили ZAXID.NET джерела у поліції, увечері вівторка, 30 березня, 19-річну дівчину знайшли мертвою у квартирі на вул. Личаківській, 36. На тілі дівчини виявили сліди насильницької смерті.

  За інформацією з університетських джерел, Дарья Косенок зустрічалася з хлопцем, не студентом університету, разом винаймали квартиру, хоча постійно Дарья проживала у гуртожитку.

  Відомо також, що саме власниця орендованої квартири викликала поліцію на місце вбивства.

  Наразі поліцейські шукають бойфренда студентки, який зник – він є головним підозрюваним.

  Відомо, що загибла дівчина родом з міста Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ) у Дніпропетровській області. Вона навчалася на другому курсі філологічного факультету ЛНУ ім. І. Франка за спеціалізацією «перська мова».

  Пізніше інформацію про вбивство 19-річної студентки офіційно підтвердили у відділі комунікації поліції Львівщини.

  «На тілі загиблої правоохоронці виявили множинні рани, які, ймовірно, й стали причиною смерті. Особу дівчини встановлено - нею виявилась 19-річна мешканка Дніпропетровської області, студентка одного з львівських вищих навчальних закладів [...] Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення та затримання зловмисника, причетного до скоєння вбивства», – йдеться в прес-релізі поліції.

  P.S. У середу вранці поліція затримала підозрюваного у вбивстві студентки 19-річного мешканця Житомира. Його затримали в одному з хостелів Східниці, де він сподівався сховатися. Хлопець зізнався у вбивсті, свій вчинок пояснює ревністю.

Новини Житомира

 

 



Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework