Подробиці розкриття вбивства у Житомирі: чоловіка застрелив власний батько. ВІДЕО

Подробиці розкриття вбивства у Житомирі: чоловіка застрелив власний батько. ВІДЕО

  До поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті чоловіка в одній з квартир обласного центру у результаті вогнепального поранення. Після проведення низки слідчо-розшукових дій поліцейські затримали 67-річного батька загиблого за обгрунтованою підозрою у причетності до діяння. Розслідування триває.

   На місці події працювали слідчо-оперативні групи, експерти балістичної лабораторії Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.  Правоохоронці провели низку першочергових слідчих дій: оглянули місце події, опитали ймовірних свідків, вилучили речові докази та зброю тощо.

  Попередньо встановлено, що у квартирі проживали двоє чоловіків, 67-ми та 39-ти років, батько та син. Напередодні увечері до них прийшов знайомий, який залишився до наступного дня. Відтак у момент події у квартирі перебували усі троє.  

  Знайомий, за його словами, спав, оскільки перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Що відбувалося між батьком та сином, нині поліцейські встановлюють у рамках відкритого кримінального провадження.

  Так, з’ясувалось, що між чоловіками тривав давній конфлікт, підсилений зловживанням алкоголем. Син ніде не працював і нерідко після спиртного ставав агресивним.

  Зброю, з якої ймовірно було вчинено постріл, вилучено. За попереднім висновком експерта, це обріз гладкоствольної мисливської рушниці, на якому знищено ідентифікаційні номери. Також з квартири вилучені гільзи та набої калібру 16 мм. Призначено низку експертних досліджень.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework