Завантаженість лікарень області хворими на Covid-19 - більше 50 відсотків, у деяких закладах зайняті майже всі ліжка

Завантаженість лікарень області хворими на Covid-19 - більше 50 відсотків, у деяких закладах зайняті майже всі ліжка

  Лікарні, де надається допомога хворим на коронавірусну інфекцію, на Житомирщині завантажені на понад 50 відсотків, проте є кілька закладів, де зайняті майже всі ліжкомісця, цю інформацію під час брифінгу оприлюднила заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко.

  "Найбільше завантажені лікарні у Малині, Новограді-Волинському, Бердичеві, Чуднові, Житомирській районній лікарні, в Андрушівці. Що стосується Бердичева, то там завантаженість ліжок станом на сьогодні вже 88%", - розповіла Остапченко.

  Заступниця голови ОДА зазначила, що хворих з Новограда-Волинського нині везуть до Житомирської обласної лікарні, адже місцевий медичний заклад заповнений майже на 100 відсотків.

  "З Бердичева поки що в інші лікарні не відправляли пацієнтів, а з Новограда-Волинського постійно це робимо, тому що там уже давно завантаженість ліжок граничить зі 100%, тому з Новограда-Волинського перевозимо в обласну клінічну лікарню імені Гербачевського», – розповіла Наталія Остапченко.

  Окрім того, Остапченко зазначила, що за останні три тижні в лікарнях області додатково розгорнули 56 ліжок для лікування пацієнтів з COVID-19. За потреби можуть розгорнути ще 200 додаткових місць для хворих.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework