У Житомирі 19-річний парубок напідпитку побив свою бабусю

У Житомирі 19-річний парубок напідпитку побив свою бабусю

  Поліцейські Житомирського районному управлінні поліції упродовж періоду з 6 по 8 березня зареєстрували 5 фактів спричинення тілесних ушкоджень унаслідок конфліктів між місцевими жителями. У двох випадках потерпілими є літні жінки.

  Своєрідно «привітав» 81-річну житомирянку її 19-річний онук. Будучи напідпитку, він затіяв сварку з бабусею. Правильність власної думки молодик довів кулаками, спричинивши літній жінці тілесні ушкодження. Пенсіонерка звернулася за допомогою до поліції.

  Наразі за цим і ще трьома подібними фактами розпочато досудове слідство та тривають необхідні експертизи з визначення ступеню завданих потерпілим тілесних ушкоджень. Попередня правова кваліфікація зареєстрованих подій – ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

  Поліція закликає громадян вирішувати свої конфлікти мирним шляхом, а спірні питання – у цивілізований спосіб через звернення у відповідні інстанції. Застосування сили до опонентів – це кримінальне діяння, за яке чинним законодавством передбачено відповідне покарання.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework