На Житомирщині через коронавірус закрили дитячий садок

На Житомирщині через коронавірус закрили дитячий садок

  Через випадки захворювання на коронавірус Бердичівський дитячий садок №26 з 23 лютого перевели на дистанційну форму роботи. Ще в одному дитсадку одну групу відправили на самоізоляцію.

   Про це Суспільному розповіла начальниця управління освіти і науки Бердичівської міської ради Валентина Адаменко. За її словами, одна з працівниць харчоблоку дитячого садочку №26 у понеділок, 22 лютого, отримала позитивний тест на коронавірус. Ще двоє працівниць мають підвищену температуру і наразі очікують результатів своїх тестів.

  "Контактними особами з хворими є всі помічники вихователів, котрі розносять з харчоблоку продукти харчування по всіх групах, безпосередньо контактуючи з дітьми, – говорить Валентина Адаменко. – Тому з 24 лютого, згідно з чинним законодавством, дитсадок перевели на дистанційну форму роботи на 14 днів. Про це батьків повідомили в телефонному режимі та через соцмережі".

  Ще в одному бердичівському дитячому садочку № 16 закрили групу, де захворіли вихователі. Крім того, після двотижневого карантину відновили роботу три групи дитсадка №22 та одна група в дитсадочку № 27.

  Валентина Адаменко каже, що наразі управління моніторить кількість хворих людей на COVID-19 в освітніх закладах міської ради.

  "Станом на 24 лютого хворіють 57 працівників шкіл та 9 працівників дитячих садків. У школах також збирають інформацію про хворих учнів. Наразі школярі перебувають на канікулах. Якщо до кінця тижня виявиться, що значна кількість учнів та вчителів хворі на коронавірусну інфекцію, то в тих школах канікули продовжать або запровадять дистанційну форму навчання", – поінформувала Валентина Адаменко.

Авторка: Людмила Семенюк

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework