Бунечко: Реконструкцію стадіону, яка триває вже понад 15 років, потрібно нарешті скінчити

Бунечко: Реконструкцію стадіону, яка триває вже понад 15 років, потрібно нарешті скінчити

  Стадіон «Полісся»: рухаємося до логічного завершення.

  "Сьогодні, спільно з проєктантом ТОВ «Проспект-проект» та міським головою Житомира Сергієм Сухомлиним, провели нараду щодо введення в експлуатацію об’єкту та його погодження з усіма сторонами, зокрема Державною архітектурно-будівельною інспекцією України та Українською асоціацією футболу.

  Про це повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко на своїй сторінці у Фейсбук.

  "Як і повідомляв під час останнього спілкування з вболівальниками, наразі триває процес коригування проєкту, відповідно до пропозицій ДАБІ – вчора оголошено тендер на внесення відповідних змін. Також разом з міською владою та обласною спеціалізованою дитячо-юнацькою спортивною школою олімпійського резерву з легкої атлетики, на балансі котрого перебуває «Полісся», визначили спільні кроки для приведення стадіону у відповідність до вимог УАФ. Зокрема йдеться про підключення до живлення електричного підігріву поля, налаштування електронного табло та обладнання у коментаторській рубці.

 Без сумніву, реконструкцію стадіону, яка триває вже понад 15 років, потрібно нарешті скінчити і надати можливість команді й фанам насолоджуватися футболом на домашній арені".

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework