На Житомирщині при реконструкції вуличного освітлення пошкодили газопровід: сім сіл без газу

  15 лютого у Романівському районі при проведенні будівельних робіт без попереднього погодження з АТ "Житомиргаз" виникла аварійна ситуація: будівельники пошкодили газопровід високого тиску діаметром 160 міліметрів. Відтак жителі семи сіл, а це 560 абонентів, залишилися без газопостачання. Аварію ліквідували, однак газ подали не до всіх будинків – для цього газовикам потрібен доступ до помешкань.

   Про це Суспільному розповіла фахівчиня зі зв'язків з громадськістю АТ "Житомиргаз" Юлія Петришена. За її словами, аварійно-диспетчерська служба, яка оперативно прибула на виклик, локалізувала витік газу.

  "До виконання аварійно-відновлювальних робіт залучили бригади Новоград-Волинського та Житомирського відділень. Незважаючи на складні погодні умови і нічний час, фахівці АТ "Житомиргаз" за кілька годин розкопали пошкоджений газопровід, виконали зварювальні роботи та опресували частину розподільної мережі".

  Юлія Петришена також розповіла, що вранці 16 лютого газопровід випробували на опресування та перевірили відсутність падіння тиску у системі:

  "Відповідно до заходів безпеки працівники перекрили дворові вводи та провели запуск двох шафових газорегуляторних пунктів, відновивши пуск газу по розподільчих газопроводах. Нині запускають домові регулятори тиску і відновлюють газопостачання населенню".

  АТ "Житомиргаз" просить жителів семи сіл: Бартуха, Грем'яче, Карвинівка, Лісна Рудня, Станіславівка, Старочуднівська Гута та Ягодинка забезпечити доступ працівникам АТ "Житомиргаз" до помешкань для відновлення газопостачання. Це можна зробити лише за присутності споживача, адже потрібно перевірити зовнішні і внутрішні елементи газової системи.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 17/02/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework