У Житомирі планують за 19 млн грн реконструювати відділення онкодиспансеру для встановлення лінійного прискорювача

У Житомирі планують за 19 млн грн реконструювати відділення онкодиспансеру для встановлення лінійного прискорювача

  Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації оголосив тендер на реконструкцію частини радіологічного відділення КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради з встановленням медичного лінійного прискорювача та КТ в Житомирі, по вулиці Фещенка-Чопівського, 24/4. Очікувана вартість закупівлі становить 19,2 млн грн.

   Оголошення про проведення закупівлі оприлюднили 15 лютого на ресурсі ProZorro, - інформує zhitomir.info. 

  У технічному завданні зазначено, що переможець торгів має провести загальнобудівельні роботи та роботи після монтажу лінійного прискорювача. Окрім того, підрядник має виконати роботи з опалення, вентиляція, монтаж обладнання, роботи з внутрішнього водопроводу та внутрішньої каналізації та інше.

  В умовах тендерної документації зазначається, що роботи мають бути виконані до 1 серпня 2021 року. Фінансуватимуться роботи з державного бюджету України - 17,3 млн грн та з місцевого - 1,9 млн грн.

  Пропозиції замовник - департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації приймає до 3 березня, аукціон запланований на 4 березня 2021 року.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework