Велике будівництво на Житомирщині: нова амбулаторія обслуговуватиме більше 5 тисяч жителів Семенівської громади

Велике будівництво на Житомирщині: нова амбулаторія обслуговуватиме більше 5 тисяч жителів Семенівської громади

  У рамках реалізації Національної програми “Велике будівництво”, ініційованої у 2020 році Президентом України Володимиром Зеленським, на Житомирщині побудовано/реконструйовано ряд соціально важливих об’єктів, серед яких і амбулаторії сільської медицини.

   Так, у с. Семенівка Бердичівського району побудовано амбулаторію на 1-2 лікаря з житлом, - розповідає пресслужба облдержадміністрація. 

  Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, будівництво розпочато у 2018 році. Відповідно до спільного брендбуку Мінрегіону та МОЗ, будівля амбулаторії містить: 2 кабінети лікаря, кабінет щеплень, процедурну, перев’язочну, оглядову, кімнати для персоналу, зони очікування, кімнату здоров’я/лекторій/дитячий куточок та ряд інших приміщень.

  Амбулаторія обслуговуватиме 5074 осіб населення у 12 населених пунктах Семенівської громади, зокрема с. Великі Низгірці, с. Нова Олександрівка, с. Закутинці, с. Сингаївка, с. Малі Гадомці, с. Іванківці, с. Семенівка, с. Красівка, с. Дубівка, с. Терехове, с. Кикишівка, с. Хажин.

  Наразі виконання будівельних робіт по об’єкту завершене. Встановлено меблі та медичне обладнання, у тому числі телемедичне.

  Загальна кошторисна вартість амбулаторії складає 9067,123 тис. грн. Фінансування передбачено за кошти Субвенції у сумі 8160,411 тис. грн, співфінансування з місцевого бюджету – 906,712 тис. грн.

  За підсумками реалізації проєкту касові видатки становлять 8959,567 тис. грн, з них 8052,855 тис. грн кошти Субвенції (99,0%) та 906,712 тис. грн (100%) кошти місцевого співфінансування.

  Також за кошти Субвенції для медичних працівників амбулаторії придбано службовий автомобіль марки «Рено Дастер».

  01 лютого 2021 року до ДАБІ було подано документацію для оформлення сертифікату про готовність амбулаторії та введення її в експлуатацію.

Довідково. Підрядник – ТОВ «ТПК “ЦЕНТР КОМПЛЕКТ».

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework